Woonvisie voor jongeren

09/08/20

De jongeren uit Harderwijk zijn druk bezig met het schrijven van een woonvisie voor jongeren. De woningnood is hoog (wachtlijsten van 8,5 jaar) en jongeren zijn meer en meer genoodzaakt om óf buiten Harderwijk een woning te zoeken, óf om nog langer bij hun ouders te blijven. De woningvisie die er al ligt vanuit de gemeente gaat niet specifiek in op woningnood voor jongeren en daarom besloot een aantal an hen hun eigen onderzoek hiernaar te doen. De resultaten willen zij later dit jaar gaan aanbieden en daarmee hopen ze hun geluid te kunnen laten horen en wellicht mee te denken aan oplossingen voor de toekomst.

Hiervoor maakten zij ook een promo met de oproep aan jongeren in Harderwijk om hun ervaringen en aanbevelingen te delen:

Geef je op!

Wil je je opgeven voor een van de jongerenprojecten of hier meer over te weten komen? Dan kun je dit doen door een bericht via onderstaand contactformulier te versturen. Geef hierin aan welke gemeente op jou van toepassing is, zodat de juiste coördinator contact met je opneemt.

Privacybeleid                                                                                     Copyright Jong&Politiek ©2019