College Tour

08/05/20

Op 18 september 2019 werd de ‘Jong&Politiek: CollegeTour’ georganiseerd. In het Huis van de Stad in Harderwijk werden door gastheren Sjors en Ruud vragen gesteld aan het college, een aantal raadsleden en de griffie over de lokale politiek in het algemeen. Daarnaast werden persoonlijke vragen gesteld om de persoon achter de functie beter te leren kennen. Het publiek werd daarbij nauw betrokken en de jongeren konden dan ook up close and personal worden met de politici. De avond werd afgesloten met live muziek en er was nog ruimte voor een informeel gesprek tussen de jongeren en de gasten onder het genot van een hapje en een drankje.

Geef je op!

Wil je je opgeven voor een van de jongerenprojecten of hier meer over te weten komen? Dan kun je dit doen door een bericht via onderstaand contactformulier te versturen. Geef hierin aan welke gemeente op jou van toepassing is, zodat de juiste coördinator contact met je opneemt.

Privacybeleid                                                                                     Copyright Jong&Politiek ©2019