JEP-Talks!

27/01/20

Over JEP-Talks

Hoe presenteer je een verhaal en zorg je dat het boeiend is voor een publiek? Hoe breng je een boodschap over aan de hand van eigen ervaringen? Spreek je snel of juist langzaam om spanning en nieuwsgierigheid op te wekken? Een goed verhaal vertellen is best lastig, maar ook leuk om te leren. Want wat is er toffer dan anderen voor je ideeën te winnen, enthousiaste reacties te ontvangen en applaus van je toehoorders te krijgen?

JONG&Politiek organiseert trainingsdagen in Nunspeet, Ermelo en Harderwijk voor jongeren die dit wel eens willen proberen. Theatermaker en trainer Arthur van Vliet leert je in een dag de kunst om jouw verhaal te kunnen presenteren. Om een indruk te krijgen zijn de beroemde TED-talks op internet een mooi voorbeeld. Jongeren tussen de 15 en de 30 jaar kunnen zich geheel gratis aanmelden voor één van de trainingsdagen via het inschrijfformulier, welke je hier kunt vinden!

Programma:

De trainingsdagen beginnen om 9:30 uur en duren tot 16:00 uur in de middag. Tussendoor wordt vanuit JONG&Politiek een lunch aangeboden. Naast dat je iets leert deze dag vinden we het namelijk ook belangrijk dat het ook een leuke en gezellige dag wordt. Tijdens de training word je tot niets verplicht en maken we vooral ook een boel lol. Je ontvangt als deelnemer aan het einde van de dag een certificaat van deelname en uiteraard vragen we iedere deelnemer hoe hij of zij de dag ervaren heeft.

JEP-Talks “On Stage”:

Aanvullend zal op 27 maart een echte JEP-Talks “On Stage” plaatsvinden. Een aantal jongeren zal na de eerder gegeven JEP-Talks training namelijk daadwerkelijk op het podium hun verhaal presenteren. Zo delen ze hun persoonlijke verhaal waar we, net als bij TED-Talks, wat van kunnen leren. Inspirerend, eye-opening, ontroerend, maar ook grappig en leuk! Dus laat je meevoeren in andermans verhaal en geef je op als publiek voor de JEP-Talks “On Stage” op 27 maart van 19:30 tot ongeveer 22:00 uur in het Oude Stadhuis in Harderwijk.

Data en locaties:

 • 16 februari 2020 in Ermelo
  JEP-Talks training, 9:30 – 16:00 uur
  Locatie Vluchtelingenwerk Ermelo
 • 22 februari 2020 in Nunspeet:
  JEP-Talks training, 9:30 – 16:00 uur
  Locatie Noord-Veluws Museum Nunspeet
 • 7 maart 2020 in Harderwijk
  JEP-Talks training, 9:30 – 16:00 uur
  Locatie Oude Stadhuis Harderwijk
 • 27 maart 2020 in Harderwijk
  JEP-Talks “On Stage” 19:30 – 22:00 uur
  Locatie Oude Stadhuis Harderwijk

Aanmelden:

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op deze site. Ook als je nog vragen hebt omtrent de JEP-Talks kun je via dit formulier ons een bericht sturen!

 

Geef je op!

Wil je je opgeven voor een van de jongerenprojecten of hier meer over te weten komen? Dan kun je dit doen door een bericht via onderstaand contactformulier te versturen. Geef hierin aan welke gemeente op jou van toepassing is, zodat de juiste coördinator contact met je opneemt.

Privacybeleid                                                                                     Copyright Jong&Politiek ©2019