J&P College Tour

09/10/19

Over de J&P College Tour:

Altijd al willen weten hoe de politiek werkt? Wie doet wat en welke functie vervult nou welke taak? Maar vooral ook de dirty little secrets? Van blunders tot successen en van persoonlijke verhalen tot fantastische anekdotes…?

Wees dan welkom bij de J&P College Tour: open, toegankelijk en begrijpelijk!

Sjors & Ruud theatermakers, ook wel bekend als de cabaretiers van de Harderwijkse Oudejaarsconference 2019 – We zijn er bijna, gaan de wethouders, griffier, burgemeester en raadsleden het vuur aan de schenen leggen. Zo leer je meer over hoe politiek werkt, maar ook over de personen achter de functie. Wie zijn ze? Wat zijn hun grootste blunders geweest? Hoe zwaar is een ambtsketen? Hoe zijn ze in de politiek terecht gekomen? En een heleboel andere onderwerpen gaan ter spraken komen. Het is een interactief evenement, dus jij mag ook meedoen en vragen stellen!

Datum: 18 september 2019
Tijd: 19.30 – 23.00 uur, incl borrel, muziek en gezelligheid
Locatie: Raadzaal in Huis van De Stad, Harderwijk
Toegang: De toegang is vrij toegankelijk maar graag wel even aanmelden via de website, Facebook event of mail (Kimberley@jongenpolitiek.nl)
Voor wie?: Jong en Politiek richt zich voornamelijk op jongeren, maar er is geen leeftijd aan dit evenement verbonden. Dus ben je jong van geest en lijkt je zo’n avond gewoon heel erg leuk? Meld je gerust aan! 🙂 Iedereen is welkom!

Geef je op!

Wil je je opgeven voor een van de jongerenprojecten of hier meer over te weten komen? Dan kun je dit doen door een bericht via onderstaand contactformulier te versturen. Geef hierin aan welke gemeente op jou van toepassing is, zodat de juiste coördinator contact met je opneemt.

Privacybeleid                                                                                     Copyright Jong&Politiek ©2019