Bezoek van jobcoach

20/08/19

Wat doe je wanneer je afstand tot de arbeidsmarkt hebt? Waar kan je aankloppen en wie kan jou helpen? Jong en Politiek weet het antwoord!

Deze week leerde Jong en Politiek in de raadszaal van Gemeente Nunspeet meer over de functie van jobcoach / jobfinder binnen de gemeente. Freddy Smit, wie jobcoach/ jobfinder is, vertelde meer over de inhoud van deze functie. Mensen wie een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, kunnen geholpen worden bij het zoeken naar een passende plek binnen bedrijven. Binnen deze bedrijven kunnen zij en de begeleiding extra hulp krijgen door middel van coaching.

Dankbaar en belangrijk werk wat al diverse successen in Nunspeet heeft behaald voor haar inwoners en voor bedrijven! Om nog meer hierover te weten te komen, wil JONG&Politiek binnenkort op werkbezoek bij de Inclusief Groep . Ook altijd al een kijkje willen nemen bij dit bedrijf die zoveel kansen biedt? Meld je nu aan voor JONG&Politiek!

Geef je op!

Wil je je opgeven voor een van de jongerenprojecten of hier meer over te weten komen? Dan kun je dit doen door een bericht via onderstaand contactformulier te versturen. Geef hierin aan welke gemeente op jou van toepassing is, zodat de juiste coördinator contact met je opneemt.

Privacybeleid                                                                                     Copyright Jong&Politiek ©2019