Workshop ‘Fake News’

10/07/19

Dit is geen fake nieuws. Wat dan wel? JONG&Politiek organiseert een workshop over dit onderwerp. Politiek is ook niet fake. Ben je tussen 15 jaar en 30 jaar en wil je daar meer over weten geef je dan snel op voor de workshop Fake nieuws via henry@jongenpolitiek.nl Er zijn slechts 30 plaatsen te vergeven. Wie weet sluit je daarna wel aan in ons spetterende project.

Geef je op!

Wil je je opgeven voor een van de jongerenprojecten of hier meer over te weten komen? Dan kun je dit doen door een bericht via onderstaand contactformulier te versturen. Geef hierin aan welke gemeente op jou van toepassing is, zodat de juiste coördinator contact met je opneemt.

Privacybeleid                                                                                     Copyright Jong&Politiek ©2019