Cursus Social Media

16/04/19

– Cursus social media –

Ben je tussen de 17 en 30 jaar? Altijd al willen weten hoe je het maximale uit social media zoals Facebook en Instagram kan halen? Kom dan 17 april vanaf 19.30 uur naar Het Huis van de Stad in Harderwijk. Dan verzorgt Jong&Politiek een interactieve avond over social media. Deelname is gratis!

We gaan het hebben over de laatste ontwikkelingen, het uitlezen van cijfers van een pagina, adverteren, maar ook de koppeling tussen Facebook en Instagram. En als je nog specifieke dingen wil leren: gooi het in de groep.

Enneh… Na afloop ontvang je ook nog een certificaat.

Interesse in deze avond? Meld je dan even aan via www.jongenpolitiek.nl, via een DM of geef je op via het evenement op Facebook (genoeg mogelijkheden dus )!

Wie:geïnteresseerden van 17 t/m 30 jaar
Datum:
woensdag 17 april 2019
Tijd: 19:30 uur
Locatie: Huis van de Stad, Harderwijk

Geef je op!

Wil je je opgeven voor een van de jongerenprojecten of hier meer over te weten komen? Dan kun je dit doen door een bericht via onderstaand contactformulier te versturen. Geef hierin aan welke gemeente op jou van toepassing is, zodat de juiste coördinator contact met je opneemt.

Privacybeleid                                                                                     Copyright Jong&Politiek ©2019