Volg het laatste nieuws via deze site

12/02/19

We kunnen van start, want ZonMw heeft officieel bevestigd het project Jong&Politiek te gaan steunen. In partnerschap met de lokale partijen Gemeentebelang Nunspeet, Progressief Ermelo en Harderwijk Anders, start op 1 maart 2019 het project JONG&politiek.

Via www.jongenpolitiek.nl zullen we u op de hoogte houden van de vorderingen van dit project.

Klik hier voor meer informatie over ZonMw.

Geef je op!

Wil je je opgeven voor een van de jongerenprojecten of hier meer over te weten komen? Dan kun je dit doen door een bericht via onderstaand contactformulier te versturen. Geef hierin aan welke gemeente op jou van toepassing is, zodat de juiste coördinator contact met je opneemt.

Privacybeleid                                                                                     Copyright Jong&Politiek ©2019